Predškolska ustanova Srećkolino

Predškolska ustanova Srećkolino

Predškolska ustanova Srećkolino Info:

Privatna predškolska ustanova SREĆKOLINO se nalazi u mirnom delu Vračara i svojim polaznicima u toploj atmosferi, prilagođenom prostoru kojim dominira osmeh, nudi vaspitno obrazovni program koji podstiče intelektualni, fizički, socio-emocionalni razvoj deteta pripremajući ga za zahteve savremenog života.

Osnove programa se temelje na humanističkom shvatanju prirode razvoja detete, čija je suština dete, vrednost sama po sebi, koja nosi pozitivne razvojne potencijale i samo je činilac sopstvenog razvoja, socijalizacije i vaspitno obrazovnog procesa.

Radimo u bezbednom, savremeno opremljenom, novoadaptiranom prostoru povšine 450 m2 sa 5 ari dvorišta prilagođenog potrebama dece. 

A od ove godine SREĆKOLINO širi svoje kapacitete i otvara vrata za upis novih Srećkolinaca svih uzrasta, uz subvencije grada i najpovoljnije uslove upisa.

Vaspitno obrazovi rad se odvija u malim grupama koje omogućavaju individualizovan pristup svakom detetu.

O vašoj deci brinu diplomirani /strukovni vaspitači, medicinske sestre vaspitači i stručni saradnici sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom predškolskog uzrasta.

Predškolska ustanova Srećkolino
Predškolska ustanova Srećkolino
Predškolska ustanova Srećkolino

Recommended: